seoblinks small Logo
Search

Laat je SEO-audit uitbesteden voor optimale optimalisatie!

Het uitbesteden van een SEO-audit is essentieel om je website te optimaliseren en je vindbaarheid in zoekmachines te verhogen. Onze experts voeren een diepgaande analyse uit, identificeren knelpunten, en bieden gerichte adviezen voor verbetering met een uitleg video.

Bestel een diepgaande audit met video-uitleg voor slechts € 50,-!

Laat ons een grondige SEO-audit van je website uitvoeren, inclusief een video-uitleg. Als je besluit om daarna een onpage optimalisatie pakket en/of een linkbuilding pakket af te nemen, wordt de 50 euro in mindering gebracht. Let op! dit is alleen van toepassing op aankopen vanaf €399,- en moet binnen twee weken na de audit worden besteld.

SEO AUDIT

Rankbrain Proof
50
 • 1 zoekwoord, 1 URL​
 • AUDIT met Video uitleg
 • AI ANALYSIS
 • Googles AI Modules
 • RANKBRAIN
 • BERT Entities
 • Neural Matching
 • Entities
 •  
Seo Audit Uitbesteden

Waarom je geen "Gratis Audit" moet laten doen.

Als je overweegt om een SEO audit uit te besteden, is het belangrijk om te weten dat niet alle audits gelijk zijn. Veel bureaus maken gebruik van vaak dezelfde “automated tools” die slechts oppervlakkige informatie bieden en geen rekening houden met de AI modules van Google. Ze lokken de bezoeker met “GRATIS SCAN OF GRATIS AUDIT”. Het resultaat? Een slechte audit die je URL misschien een beetje analyseert, maar je niet helpt om beter te ranken.

Wat is een SEO Audit?

Een SEO-audit is essentieel voor het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Onze grondige SEO-audit richt zich op de Semantic, Helpfulness, Expertise, Experience, Authority en Trustworthiness van jouw website.

Door deze elementen zorgvuldig te analyseren, kunnen we problematische gebieden identificeren en aanbevelingen doen voor verbeteringen. We doen dat met een video uitleg.

Rankbrain Seo Audit

Belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een SEO-auditbedrijf

De keuze voor het juiste auditbureau kan aanzienlijke invloed hebben op de online vindbaarheid en prestaties van jouw website. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 1. Ervaring en expertise: Het is van groot belang om een ​​SEO-bureau te kiezen dat ervaring heeft met audits op basis van Rankbrain en Spambrain. Een ervaren bureau heeft hier diepgaande kennis over, waardoor ze effectieve aanbevelingen kunnen doen.
 2. Transparantie en communicatie: Kies een bureau dat transparant is over hun processen, methodologieën en tariefstructuur. Bij de AI linkbuilders betaal je 50 euro voor een Audit. Zodra je besluit een andere service bij ons af te nemen wordt dat in mindering gebracht.
 3. Dienstenaanbod: Wij bieden diverse aanvullende diensten aan zoals, onpage SEO, linkbuilding, zoekwoorden onderzoek en “op maat SEO”.
 4. Prijs-kwaliteitverhouding: Hoewel prijs belangrijk is, mag dit niet de doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een auditbureau. Uiteindelijk kunnen goedkopere opties duurder blijken als ze geen grondige analyse leveren. Kies daarom voor AI linkbuilders.

Het is belangrijk om te beseffen dat Google niet langer slechts een traditionele zoekmachine is, maar steeds meer evolueert naar een ‘entity-engine’.

Een SEO Audit analyseert verschillende aspecten om gerichte verbeteringen aan te brengen:

 • Zoekwoord focus analyse: vergelijkt je prestaties met concurrenten en analyseert de focus van je URL.
 • On-page SEO: beoordeel de inhoud en structuur van je website voor optimale vindbaarheid.
 • Off-page SEO: activiteiten buiten je website, zoals linkbuilding.

Benieuwd hoe goed jouw bedrijf online vindbaar is en waar er nog ruimte is voor optimalisatie? Gratis tools kunnen wat inzicht geven, maar voor echt deskundig advies heb je onze specialisten nodig. Na de analyse ontvang je een duidelijk overzicht van de punten die aandacht verdienen.

Rank Ook Met Onze Seo Audit

Wat je kunt verwachten van ons

Na het aanvragen van een SEO-audit ontvang je een uitgebreide video-uitleg waarin we de sterke en zwakke punten van jouw website bespreken. Deze audit is essentieel om inzicht te krijgen in de optimalisatie van jouw site en om te begrijpen hoe je vindbaarheid op zoekmachines zoals Google kan worden verbeterd.

Ons doel is om resultaatgerichte diensten aan te bieden die leiden tot meer verkeer naar jouw website en uiteindelijk tot meer conversies voor jouw bedrijf. Wij geloven sterk in het belang van een goede SEO-aanpak die Rankbrain Proof is. 

Het SEO-auditproces - Wat is het verschil met onze Onpage SEO pakketten?

Wanneer je besluit om een SEO-audit bij ons uit te besteden, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten maar ook niet kunt verwachten tijdens dit proces. Er zit niet voor niets een verschil in prijs voor een AUDIT of een Onpage SEO pakket.

Wat je kunt verwachten bij een AUDIT:

 1. On-page: Tijdens dit gedeelte wordt gekeken naar de inhoud en structuur van jouw webpagina. Er wordt geanalyseerd of de juiste relevante zoekwoorden gebruikt worden in titels, koppen en meta-tag.
 2. Focus optimalisatie: Google maakt gebruik van zijn eigen AI-modules om de focus van websites, URL’s en titels te bepalen. Dit zorgt voor een vernieuwende aanpak die resulteert in betere prestaties en hogere rankings in zoekmachines.
 3. Off-page analyse: Backlinks spelen nog steeds een rol bij het rangschikken van websites, zij het minder prominent dan voorheen. We blijven ze in overweging nemen, zij het niet zo grondig als voorheen.
 4. Concurrentieanalyse: We onderzoeken globaal de focus van de URL en titels om te bepalen of er mogelijkheden zijn om hoger te ranken.
 5. Rapportage & aanbevelingen: Na het analyseren van je URL, ontvang je een informatieve video die je helpt beslissen of je wilt doorgaan met een onpage SEO, een linkbuildingpakket of een uitgebreidt zoekwoorden onderzoek wilt bestellen.
Wat zit er niet bij een AUDIT:
 
Je krijgt geen content aanpassingen, HTML bestand en een Word Doc van de gemaakte content. Geen SEO Informatie zoals de juiste SEO Titel en meta description.  En ook geen Featured snippet content die vaak door Google wordt overgenomen.
Volgende Stappen Na De Seo Audit

Volgende stappen na de SEO-audit

Na het uitbesteden van een grondige SEO-audit voor jouw website, is het nu tijd om de aanbevelingen in de praktijk te brengen. Deze volgende stappen zullen je helpen om de resultaten van de audit effectief te implementeren en zo jouw online vindbaarheid te verbeteren.

 1. Implementeer de aanbevelingen: Onze Audit video uitleg biedt zowel inhoudelijke als structurele aanbevelingen om inzicht te krijgen in de vereisten voor optimalisatie van je webpagina. Het vereist wel aanzienlijke expertise in SEO om dit zelf te implementeren.
 2. Prioriteer taken: Als er meerdere aanbevelingen zijn gegeven, kan dit overweldigend zijn. Maak een lijst van alle taken en prioriteer ze op basis van hun impact op jouw SEO-resultaten. Focus eerst op die taken die naar verwachting de grootste positieve invloed hebben op jouw rankings.
 3. Monitor voortgang: Zodra je begint met implementeren, is regelmatige monitoring essentieel. Houd bij welke wijzigingen zijn doorgevoerd en hoe deze zich vertalen in veranderingen in ranglijsten, organisch verkeer en conversies.
 4. Wij zijn up-to-date: SEO is een continu proces waarbij zoekalgoritmes constant evolueren. Door middel van specialistische webinars blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO.
 5. Werk samen met ons: Als je worstelt met de implementatie van optimalisaties voor zoekresultaten, laat ons je dan helpen. Onze samenwerking kan zorgen voor effectieve verbeteringen en betere prestaties.

Het behalen van succes met SEO vergt tijd en consistentie. Resultaten komen niet direct na het implementeren van wijzigingen, maar door regelmatig te werken aan online zichtbaarheid en de voortgang te monitoren, kun je betere rankings en meer organisch verkeer bereiken. Wij kunnen je helpen om de concurrentie te verslaan en betere zoekresultaten te behalen in competitieve markten.

Heb je vragen over een SEO-audit? Neem gerust contact op met ons team bij AI linkbuilders – we staan klaar om je bij elke stap in dit proces te ondersteunen!