seoblinks small Logo
Search

OVER MIJ

Hallo, mijn naam is Errol Lem

Ik beheer een SEO bureau dat zich toelegt op SEO en linkbuilding, met als doel de groei van jouw website te vergroten en je hoger in Google te brengen.

Ik gebruik de nieuwste technieken en richt mij vooral op wat Google wil zien (Rankbrain) in jouw website waardoor het verkeer naar jouw website daadwerkelijk toeneemt.

Al meer dan twintig jaar ben ik met Onpage SEO (Rankbrain Proof) en linkbuildingstrategieën bezig. Onze inspanningen hebben talloze websites naar nieuwe hoogten in het organische verkeer gestuwd, de zoekmachineposities verbeterd en hun klantenbestand aanzienlijk uitgebreid.

MIJN VERHAAL

Voor mij lijken de dingen op dit moment misschien moeiteloos en eenvoudig, maar dat is niet altijd het geval geweest…

In het begin: Zelfs nadat ik maanden had besteed aan het maken van artikelen en het opzetten van mijn eerste website, was ik me ervan bewust dat het ranken van een website vele malen moeilijker zou blijven zonder backlinks.

The Music Business

Ik kom uit de muziekwereld en heb in de jaren negentig en begin 2000 vijftien jaar lang een succesvol mastering- en duplicatiebedrijf geleid.

Na meer dan 9.000 albums gemasterd te hebben, werd het mij duidelijk dat internet een belangrijke factor voor bedrijven zou worden. Ik was een van de eerste studios met een eigen website en zag de potentie van ranking en adverteren.

Veel platenmaatschappijen kwamen in de problemen door al het illegaal downloaden van muziek. Dat waren mijn klanten. Maar goede tijden kwamen snel.

SEO Gurus

Via mijn duplicatiebedrijf kwam ik in contact met de toen bekende SEO “guru’s” die hun SEO cursus door mij op dvd lieten dupliceren.

Vaak bestonden die dvd-cursussen uit 10 of meer dvd’s en zat ik urenlang naar al die video’s te kijken. Er ging een wereld voor mij open.

Ik zag de potentie van internetmarketing en verdiepte me er volledig in. Ik leerde websites maken, maar begon eerst apps te maken. Dat was destijds een geheel nieuwe markt.

Ik kreeg veel klanten die allemaal een eigen app wilden. Dit waren restaurants, verzekeringsmaatschappijen, muzikanten, kortom veel verschillende soorten bedrijven.

Maar ik wist dat ook de app-markt zou verzadigen, wat een paar jaar later gebeurde. In de tussentijd heb ik veel video’s bekeken over SEO en linkbuilding. Ik leerde SEO-tools gebruiken en kocht uiteraard regelmatig de nieuwste SEO-gadgets.

De Nederlandse SEO-guru’s hebben mij niet veel wijzer gemaakt. Ik ontdekte waar ze al die kennis vandaan haalde. Dat waren Engelse en Amerikaanse SEO-mensen. Eén van hen was Jimmy Kelley. Daar heb ik ook het meeste van geleerd.

Linkbuilding Tools

Ik ging aan de slag met speciale linkbuilding tools en kon er honderden websites mee ranken. Al snel ging ik niet alleen in Nederland met SEO-mensen werken, maar ook in Engelstalige en Spaanstalige landen.

Nu doen we meer dan 10+ linkbuilding-campagnes per dag en omdat Google aan het veranderen is, leggen we ook veel nadruk op on-page SEO. Hierdoor heb ik uiteraard veel ervaring opgedaan met linkbuilding en weet ik ook wat werkt en wat niet werkt.

Onpage SEO en Rankbrain

Linkbuilding is nog steeds een belangrijke factor, maar Google is het afgelopen half jaar flink veranderd en maakt inmiddels veel meer gebruik van eigen AI-modules als Rankbrain, BERT en Spambrain.

Dit betekent dat ik heel anders aan linkbuilding doe dan voorheen. De artikelen die ik plaats voor linkbuilding zijn ook Rankbrain proof. De links zijn zeker niet meer altijd met een trefwoord en een link eronder. Het spambrein van Google kan daardoor snel zien of een link spam is of niet.

Mijn Rankbrain Strategie

Een aantal belangrijke punten hanteer ik dan ook in mijn linkbuilding strategie.

  1. Zoekwoordenonderzoek met een heel bijzondere tool die bij de meeste SEO-mensen onbekend is maar door een selecte groep specialisten wordt gebruikt.
  2. Zorgen voor verkeer, wat alleen mogelijk is met een grondig zoekwoorden onderzoek.
  3. on-page SEO gebaseerd op Rankbrain.
  4. interne linkstructuur
  5. linkbuilding gebaseerd op Rankbrain

Als linkbuildingbureau leggen we ons toe op het verbeteren van websiteposities door middel van strategisch geplaatste backlinks.

Maar niet alleen linkbuilding, ook on-page SEO op basis van Rankbrain is voor mij een uiterst belangrijke factor geworden om klanten te helpen hun websites te ranken.

WAAROM IK DE BESTE RANKBRAIN-PROOF LINKBUILDER VOOR JOU BEN:

CONTACT US

AI Linkbuilders Team

Ons team bestaat uit professionals met expertise op het gebied van SEO, Linkbuilding en Marketing. Ons enige doel is om onze klanten te helpen bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid en ranking in zoekmachines. Door gebruik te maken van ons brede scala aan vaardigheden en kennis, ontwikkelen we gepersonaliseerde strategieën die organisch verkeer genereren, wat resulteert in hogere conversies en verkopen.

Ons team blijft op de hoogte van de meest recente trends en algoritmeveranderingen in de branche om te garanderen dat de websites van onze klanten voortdurend voorop lopen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de beste SEO- en Linkbuilding-bureaus op dit gebied, waardoor we aanzienlijke inkomsten hebben gegenereerd en een groot aantal klanten hebben bediend.

Plan een Google Meeting:

Als je jouw SEO-ranking wilt verbeteren, meer verkeer wilt genereren en meer klanten wilt binnenhalen met linkbuilding, boek dan een G-Meeting: